Loading...

Bulgurový salát s vejcem a tuňákem


Ingredience

reset

Hlavní

200
gr
1
ks
0,33
ks
3
lžička
2
lžíce
2
ks
velkých
8
ks
1
ks
konzerva
2
ks

Info o jídle

Počet vaření: 1 krát

Naposledy vařeno: 05.05.2024 20:54:37

Chutnost: Zdravý (24)

zdroj: http://www.smoothcooking.cz/2015/01/bulgurovy-salat-s-rajcetem-tunakem.html

Naplánovat vaření

Příští vaření

  1. Nejprve si odvážíme bulgur, pokrájíme sušená rajčata a cibuli. Dáme do hrnce, osolíme 1/2 lžičkou soli, opepříme, zalijeme vodou a dáme vařit. Současně si dáme vařit dvě vejce natvrdo. Když jsou vejce a bulgur uvařena, dáme je vychladit. Pokrájíme si syrová rajčata, vejce - přidáme k bulguru. Vmícháme také konzervu tuňáka.
  2. Nyní si připravíme zálivku:
  3. Do menší misky vložím 2 lžíce olivového oleje, 3 lžičky dijonské hořčice, šťávu ze 1/4 citronu, osolíme, opepříme. Důkladně promícháme (nejdřív zvlášť, následně s bulgurem).

 Předchozí  Všechny recepty Další