Loading...

Bramborový guláš

🍝

Hlavní jídlo

Chutný


Ingredience

reset

Hlavní

5
ks
střední
2
stroužek
1
ks
velká
0,5
lžička
1
lžička
sušená
2
lžíce
1
lžička
0,5
lžička
2
lžíce
1,5
lžička

Info o jídle

Chutnost: Chutný (51)

Naplánovat vaření

Příští vaření

Obrázek

  1. Cibule oloupejte a nakrájejte nadrobno. Brambory oskrábejte, opláchnete a nakrajejte na kostky velké 1-1,5 cm. Cesnek zatim pouze oloupejte. Ve stredne velkém kastrol rozehrejte sádlo, stací 2 mirness zar plotinky, pridejte cibuli a pil licky soli.
  2. Nechte 5 minut zvolna pobublávat, cibule by mela zmeknout a zprisvitnet a po okrajich zacit misty zlátnout.

    Takto vybarvenou cibuli zasypte moukou, disledne

    promichete a michání se venujte jeste minutu.

    Hrnec s cibulovou jiskou odstavte a vmichejte obe

    3 • papriky, abyse rozpustily v tuku. Zallte pil litem

    studené vody, peclive rozmichejte, znovu zalijte pul litrem

    studené vody, pridejte brambory, zbytek soli a kmín a vratte na plotynku.

    Obsah hince privedte k varu a za prilezitostného

    • promicháni, které má zabránit pripalováni, varte

    20 minut, aby se jiska provarila a brambory zmekly.

    Na posledni minutu pridejte majoránku rozemnutou

    v daních a prolisovany cesnek. Pokud je to potreba, dosolte - je dost mozné, ze pul zicky soli polévka jesté snese.


 Předchozí  Všechny recepty Další