Loading...

Celozrnné ricottové lívance

🍰

Sladké

Neznámá chuť


Ingredience

reset

Hlavní

1
lžička
250
ml
120
gr
250
gr
1
lžička
3
ks
bílky a žloutky zvlášť

Info o jídle

Čas vaření: 25

Porce: 4

Chutnost: Neznámá chuť (50)

Naplánovat vaření

Příští vaření

Obrázek

Zloutky dejte do mísy, pridejte ricottu, postupne pilévejte mléko a vanilkový extrakt nebo semínka z vanilkového lusku.

Proslehejte do hladkého krému.

Bilky vyslehejte do tuhho snehu. Dejte je na chvilku stranou.

Do jiné, mensf misky prosete mouku s kypricím práskem.

Sypké suroviny rychle vmíchejte do smesi zloutki, ricotty a mléka.

Nakone opatrne (idealne ve trech fázich) zapracujte snih z bilků jemným prevalováním testa. Zádné zbesilé michání.

Rozpalte lívaneník, potiete lehce maslovackou Tepkovým olejem

nebo rozpusteným ghí a opékejte dozlatova z obou stran.


 Předchozí  Všechny recepty Další