Loading...

Cuketový chlebíček s ovesnou drobenkou

🍰

Sladké

Neznámá chuť


Ingredience

reset

Info o jídle

Čas vaření: 75

Porce: 12

Chutnost: Neznámá chuť (50)

Naplánovat vaření

Příští vaření

Obrázek

Formu na chlebíček vyložte pecicim papírem. Troubu predehrejte

na 200 °C.

Pripravte drobenku. Prsty promnete v mensí misce máslo

s ovenými vlockami, cukrem, hrubou moukou a skoricí, aby

se vechny suroviny spojily.

Do jiné misky nastrouhete na jemném struhadle cuketu a nechte

stranou. Nez pripravite ostatní ingredience, pusti Cást tekutiny.

V mensf míse smichejte obe mouky, skorici, sodu a sul. Cokoládu

nakrájejte na mensf kousky.

Ve velké míse metlickou proslehejte vejce s cukrem, vmíchejte

recky jogurt a repkovy olej.

Z nastrouhané cukety slite Stávu. Poté hmotu v rukou nebo distém

látkovém ubrousku dobre vyzdímejte a zbavte veskeré tekutiny.

Nastrouhanou cuketu zbavenou vody pridejte do mokré smesi vajec,

cukru, jogurtu a oleje.

Nakone pridejte také sypké suroviny a michejte jen tak dlouho,

aby se sechny ingredience dobre spojily v hladké testo. Pracujte svizne, soda bude reagovat okamzite. Testo presunte do pripravené

Vlozte do trouby, teplotu perení snizte na 180 °C a pecte priblizne

50-60 minut, dokud drobenka nezezlátne a kontrolní drevená Spejle

nevyjde z testa cistá, bez drobeckú.


 Předchozí  Všechny recepty Další