Loading...

Dušená dýně s čokoládou a jáhlami

🍝

Hlavní jídlo

Neznámá chuť


Ingredience

reset

Hlavní

2
stroužek
2
ks
30
gr
1
ks
900 gr
1
ks
400 gr
200
gr
1
hrst
2
lžíce
1
lžička
1
lžička
1
ks
400 gr
1
lžíce
2
lžíce
1
lžička
500
ml

Info o jídle

Chutnost: Neznámá chuť (50)

Naplánovat vaření

Příští vaření

Obrázek

Jahly oprate nasucho ve stiedne vernem henci 2-3 minuty, pak vlijie vodu,

osolte, vyte vikon a uvedte do varu. Vykon snizte a jahly zvolna varte

8-9 minut. Sundejte ze sporáku a nechte chvili stát, az se vsechna voda vstrebá. Potom jáhly nakypiete vidlickou a promichejte je s rozinkami.

Ole rozehieite v jiném hri, pridete cibuli, rajcatovou pastu a esnek.

Smaite, az cibule zesklovati, prisypte papriku, oregano a promichejte, aby se korení nespálilo. Prideite dyni, rajcata, 500 ml vody a uvedte do mirného varu. Varte asi 30 minut nebo nei dyne zmekne. Podle chuti osolte a opepiete. míchejie fazole a cokoládu. Ochutneite a dochutte, jak je treba.

Servírujte s varenymi jáhlami.


 Předchozí  Všechny recepty Další