Loading...

French toast Havlínová


Ingredience

reset

Hlavní

vlastní
na přípravu
1
lžíce
50
ml
1
špetka
1
špetka
2
plátek
1
ks

Info o jídle

Chutnost: Chutný (59)

Naplánovat vaření

Příští vaření

  1. Nejprve si připravte směs na namáčení vánočky. Do hlubokého talíře dejte mléko, vajíčko, špetku mleté vanilky, javorový sirup, sůl. I sem můžete přidat trochu vaječňáku nebo rumu.
  2. Každý plátek vánočky nechte důkladně nasáknout v této směsi. Rozehřejte pánev, po chvíli přidejte i zvolený tuk a opatrně přeneste plátky vánočky. Smažte na středně silný výkon z obou stran do zlatova. Přesuňte na talíř, ozdobte a jezte ideálně ještě teplé.

 


 Předchozí  Všechny recepty Další