Loading...

Italská minestrone polévka s červenou čočkou

🍲

Polévka

Neznámá chuť


Ingredience

reset

Info o jídle

Čas vaření: 60

Porce: 6

Chutnost: Neznámá chuť (50)

Naplánovat vaření

Příští vaření

Obrázek

Ve větším hrnci rozehrejte olej a máslo. Pridete cibuli a restujte

na mirny stupen priblize 4 minuty, dokud cibule nezprihledni

a nezmekne (jen pozor, al' se nespáli). Poté pridejte desnek

a restujte dals dve minuty.

Prisypte pokrájenou mrkev a rapíkaty celer, míchejte a restujte

priblizne 4 minuty. Prideje cervenou cocku a dals 2 minuty michejte. Nakonec pridejte i rajeata. Promichejte, zalijte vývarem

a do polévky vlozte bobkovy list. Máte-li dostateone slany vývar, nemusíte polévku solit, pokud vyvar slany není, pridejte

i trochu soli.

Polévku privedte k varu, stáhnete plamen, michete strouhaný

parmazán a nechte priblizne 40 minut jen lehce probublávat, dokud zelenina zela nezmekne. Obeas polévku odspodu promichejte.

Z hotové polévky vyjmete bobkovy list a chcete-li docilit té nejlepsi

struktury, cást polévky rozmixujte. Staci 4- 5krát do polévky ponorit

tycovy mixér. Bude prijemne krémová a hustá, ale pritom v ní stále

zustane vetsina zeleninovch kouskủ.

Polévku dochutte cerstve namletym cerným peprem. Podávejte

se strouhaným parmazánem a pecivem.


 Předchozí  Všechny recepty Další