Loading...

Jáhlový salát s olivami a fetou a medovo-hořčičnou zálivkou


Ingredience

reset

Hlavní

1
ks
konzerva
1
ks
menší
1
hrst
200
gr
200
gr
(v suchém stavu)
1
hrst
2
hrst
0,5
ks
vlastní

Medovo-hořčičná zálivka

2
lžíce
1
lžíce
1
lžíce
2
lžíce
1
lžička
0,25
gr

Info o jídle

Naplánovat vaření

Příští vaření

1.

Uvařím jáhly. Jáhly dám do sítka a spařím (proliju) horkou vodou. Následně je zaliju 2,5 násobkem vody, lehce osolím a vařím cca 12–15 minut doměkka. Nechám vychladnout.

2.

Nakrájím zeleninu na kousky.

3.

Promíchám suroviny na zálivku, chuťově doladím podle sebe.

4. 

Do mísy dám jáhly, zeleninu, cizrnu, nadrobím fetu, zaliju zálivkou. Promíchám.

5.

Podávám posypané dýňovými semínky, které ideálně ještě nasucho opražím.

 


 Předchozí  Všechny recepty Další