Loading...

Muffiny ze sladkých brambor se špenátem

🍰

Sladké

Neznámá chuť


Ingredience

reset

Hlavní

1
ks
2
lžička
2
ks
190
ml
100
gr
160
gr
125
ml
2
lžička
2
hrst
baby
0,5
lžička
3
ks
1
lžička

Na dokončení

75
gr
2
lžička
1
lžíce
0,25
lžička

Info o jídle

Chutnost: Neznámá chuť (50)

Naplánovat vaření

Příští vaření

Obrázek

Troubu predehrejte na 200°C. Vymazte formu na dvanáct muffinú nebo ji vyloite pecicim papirem i papírovymi kosicky. Muzete také pouzt

silikonovou formu.

Sladkou bramboru dejte do velké mísy spolu s ostatními suchými

ingrediencemi. Promichejte, uprostred udelejte dilek a dejte stranou.

Vejce vyklepnete do nádoby food processoru, pridejte spenát spolu s ostaními mokrymi ingrediencemi a rozmixute ple dohladka. Pak vlijte

do dilku smesi suchých ingredienci, zlehka promíchejte a dejte stranou.

Smes rozhodne nemichejte prilis, muffiny by byly hutné.

Ingredience na posypáni promichete v misce a odlozte je stranou.

Testo rozdelte do dvanácti kosickú a pokryjte pár lzickami smesi.

Muffiny pecte 25 minut nebo nez zezlátnou a budou pruzné ci az po vpichu spejle do stredu zjistíte, ze je testo suché. Nezapomente formu v polovine

doby peceni otocit, aby se muffiny pekly stejnomerne. Jakmile budou hotové,

vyndejte je z trouby a nechte stranou trochu vychladnout ve forme, pak je vyndejte na drátenou mrizku a nechte vychladnout úple. Anebo je zhlenéte,

dokud jsou jeste teplé!

Muffiny muzete uchovat ve vzduchotesné nádobe pri pokojové teplote az 3 dny.


 Předchozí  Všechny recepty Další