Loading...

Sendvič z čokoládových ovesných vloček

🍰

Sladké

Neznámá chuť


Ingredience

reset

Hlavní

3
lžíce
125
ml
4
lžíce
60
ml
65
gr
100
gr
200
gr
0,5
lžička

Malinová zmrzlina

2
ks
mražený
125
gr
0,25
lžička
250
ml
40 % tuku

Cena

Za kusové položky: 16,5 Kč

Info o jídle

Chutnost: Neznámá chuť (50)

Naplánovat vaření

Příští vaření

Obrázek

Pokud pecete na dvou plechách zároven, je lepsi pouzivat horkovzdusný program kvili rovnomernejsi cirkulaci tepla. Troubu predehrejte na 200°C, horkovzdusnou na 180°C a dva plechy vymazte nebo vyloite pecicim papírem.

Vlocky, mouku, chia semínka, kakao a sul promichejte ve velké míse.

Vichejte ostatní suroviny a dejte stranou na 30 minut, aby smes zhoustla, obcas ji promichejte, aby se netvorily hrudky. Pak z ní vytvarujte 16 kulicek,

kazdou o váze asi 35g. Presunte je na plech a rozmácknete tak, aby vznikla kolecka cca 8 cm velká.

Susenky pecte 15 minut nebo az budou zlaté a krupavé. Jakmile budou hotové, sundejte je z plechu a nechte plé vychladnout na drátené mrizce.

Skladujte je ve vzduchotésné sklenici ci nádobe pri pokojové teploté az týden.

Na mrzlinu dejte banány, maliny, polovinu smetany a extrakt, pokud ho pouzíváte, do nádoby mixéru nebo food processor a mixujte do hladké

a krémové smesi. Je-li treba, motor zastavte a zmrzlinu seskrábnete sterkou

ze sten nádoby a pro naredeni pridejte jeste trochu smetany. Hotovou skladujte ve vzduchotesné nádobe v mrazáku.

Pri sestavovni nechte zmrzlinu trochu povolit. Susenky k sobe spojujte

mrzlinou a okraje uhladte. Naplte vsechny susenky. Bud je hned snezte, nebo je uchovejte ve vzduchotesné nádobe v mrazáku a pred podáváním nechte vzdycky trochu povolit.


 Předchozí  Všechny recepty Další