Loading...

Topinka s citronovou ricottou, pečenou zeleninou a pestem

😋

Slaná chuťovka

Neznámá chuť


Ingredience

reset

Hlavní

4
krajíc
1
ks
kůra
2
lžíce
4
lžíce
200
gr
400
gr
tvrdší (řepa, květák, mrkev, dýně...)

Info o jídle

Čas vaření: 35

Porce: 4

Chutnost: Neznámá chuť (50)

Naplánovat vaření

Příští vaření

Obrázek

Zeleninu pokrájejte na mensi kusy, kveták rozeberte na rizicky.

Poskládejte na plech vylozeny pecicím papírem, zakapete olivovým olejem a v troube predehráté na 180 °C pete 20 minut domekka.

Mezitím do ricotty míchejte citronovou kúru a dochutte stávou z citronu, solí a peprem.

V troube pri zbytkovém teple z peení zeleniny na sucho opečte chiéb. Na krupavé topinky rozdelte citronovou ricottu, ozdobte pecenou zeleninou a zakapejte pestem.

 

 


 Předchozí  Všechny recepty Další